Lite bakgrund och varför bilen blev till.

För det första har jag alltid velat haft en bil som man vänder om på gatan efter. Min första bil en Escort –75, som knappt gick framåt, hade jag tänkt lacka om och klä om men det blev aldrig av. Sedan flyttade man till Sthlm och utan garage och för lite pengar, så lades allt på hyllan i många år.

Sedan när Peugeot:en köptes i april -01 hade jag fortfarande inga tankar på att göra något med den. Jag köpte den för den var liten och rolig att köra. Först blev man sugen på lite bättre ljud i bilen, (så att man skulle slippa höra sig själv sjunga), och lite bättre blev den genom att sätta in en baslåda och ett slutsteg.

Efter ett tag började jag hänga lite på PeugeotSportClub och läste mycket och blev lite sugen på att göra något mer med den. Så det blev ett sportavgassystem till julklapp -02, ett Ferrita. Fortsatte att surfa mycket och titta på olika kitt och styling till Peugeot, och hittade tills slut ett kitt som jag tyckte vara snyggt och hittade en återförsäljare i Sverige som just hade rabatt på hela kitt. Det var  våren -03, och efter det har det bara fortsatt. Jag har hela tiden försökt att göra det jag tycker blir snyggt och fortfarande kunna köra bilen på bana och stripp.

Det är inte världens snabbaste bil men jag gillar den. Jag är inte världens bästa förare men jag försöker. Sedan vad som händer i framtiden. Jag har många idéer och funderingar, vissa håller vi på med nu och andra får vänta tills jag hittar vad jag vill ha eller vi har fått det vi håller på med färdigt.

Varför en hemsida?

Det är kul att samla uppgifter på ett ställe och även få visa upp bilen lite. Det är rätt skönt att ha den på internet eftersom man kan nå bilder mm varifrån som helst.